Условията за ски в Пампорово са добри, лифт картите са на промоционални цени

Условията за ски в Пампорово са добри, лифт картите са на промоционални цени

Условията за ски в Пампорово са добри, отворени са три писти, информират от Планинската спасителна служба. Лифт картите в ски зоната са на промоционални цени до 27 декември, като дневна карта струва 50 лв. за възрастен и 32 лв. детска, съобщиха от “Пампорово” АД. За деца под 7 години /ненавършени/ ползването на лифтовите съоръжения в Пампорово и Мечи Чал е безплатно, но задължително с възрастен придружител, уточняват от дружеството. В курорта функционира най-големият и модерен СПА център- Body & Soul SPA Lounge в хотел “Перелик”.

Мащабният СПА център е на три нива, 2000 кв. метра площ и капацитет около 500-600 души. Новият СПА център в хотел “Перелик” е част от амбициозната инвестиционна програма на “Пампорово” АД, която превръща курорта в целогодишна дестинация не само за ски, но и за конгресен, бизнес, СПА и културен туризъм.

СПА центърът Body & Soul SPA Lounge включва разнообразни помещения за релаксация и възстановяващи процедури – билкова, кедрова, инфрачервена, арома и финландска сауни, солна стая, ледена стая, расул и масажни стаи, арома билкова баня, турска баня (хамам), релакс зона, контрастен и хоризонтален душ и др. Скиорите и сноубордистите със закупени лифт карти в курорта ще ползват от 15 до 30 процента отстъпка от входната такса за посещение в СПА центъра.

Вирни се горе