Златоградчани се радват на успехите на своето бижу Аква СПА хотел „Златоград“

Златоградчани се радват на успехите на своето бижу  Аква СПА хотел „Златоград“

Аква СПА хотел „Златоград“ с награда за най-предпочитан планински СПА хотел

Aqua Spa Hotel Zlatograd получи престижната награда в категорията „Най-предпочитан планински СПА хотел“ на Balkan Awards of Tourism Industry 2020 – BATI. Това стана на официална церемония, на която бяха отличени най-значимите постижения в туристическата индустрия на Балканския полуостров през годината.

“Това отличие е признание за усилията и неуморния труд на целият екип на Aqua Spa Hotel Zlatograd през последните месеци. Ние вложихме душа и сърце, за да превърнем това място в желаната дестинация за отдих и Спа почивка. Създадохме го с идеята да предоставя уют и спокойствие на нашите гости. Тази награда ни кара да погледнем уверено напред в бъдещето, за да развием потенциала на този прекрасен хотел. Много поздравления получих през последните дни, хората се радват за наградата и ме поздравяват, за което им благодаря”. Това каза за SmolyanNews.com собственика на комплекса Величко Сидеров. “Скоро нашите гости ще ги зарадваме с басейн и модерен СПА център с лебедово езеро в релакс зоната. Не пропускайте възможността да подарите на себе си и на семейството си приятни емоции и незабравими спомени. За нас ще бъде чест да сте наши гости! Весели празници!”, пожела още собственикът.

Наградата за аква СПА хотел „Златоград“ получиха мениджърът Александър Илийков и Ирина Аршинева – управител на хотела, който бе открит в края на миналата година. Амбиция за тях е той да бъде сред най-модерните и иновативни СПА комплекси.

Вирни се горе