Зимен лаптопаджийски лагер правят до пистите в Чепеларе и Пампорово

Зимен лаптопаджийски лагер правят до пистите в Чепеларе и Пампорово

Уникални за страната изнесени офиси, под формата на иглута, строят в момента организаторите на инициативата за летните лаптопаджийски лагери – Офис в гората.

Иглутата обаче няма да са от лед, а от дървена конструкция, като ще бъдат обвити със специално винилно покритие, привличащо слънчевите лъчи. Това ще подпомогне отоплянето на офиса, в който ще има и иглу бар, където ще може да се приготвя греяна ракия или вино, чай, кафе, както и нещо за похапване.В помещението, което е предвидено за спане, ще има специална камина, предаде Дарик.

Площта на иглуто ще е около 20 кв.м. и в него ще може да спи двучленно семейство с дете, на удобна спалня. В иглуто ще има и хамаци за релакс, интернет и електричество. Освен това гледката на хората, избрали да работят дистанционно, също ще е уникална. Тези в Пампорово ще са с изглед към кулата Снежанка, а от тези на Мечи чал ще имат уникална гледка към Чепеларе.

Освен това ще бъдат в непосредствена близост на една от най-дългите писти в страната. Лаптопаджийските зимни лагери започват след празниците. Организаторите се надяват с новата идея да вдъхновят и да бъдат в полза на хората, които умело могат да съчетаят работата с почивка, заяви инициаторът на лаптопаджийските лагери Станислав Вангелов.

Вирни се горе