В Пампорово ще се проведе първото издание на фрийстайл ски и сноуборд слоупстайл състезанието Pamporovo Freestylerz

В Пампорово ще се проведе първото издание на фрийстайл ски и сноуборд слоупстайл състезанието Pamporovo Freestylerz

От 28 до 31 март в Пампорово ще се проведе първото издание на фрийстайл ски и сноуборд слоупстайл състезанието Pamporovo Freestylerz!

Събитието има за цел да се превърне в традиция и с всяка изминала година да се развива, като предизвиква все повече участници от страната и чужбина. В Pamporovo Freestylerz могат да се включат както картотекирани, така и участници без лиценз, на възраст от 6 до 55 години.

Участието в събитието е безплатно, като е необходимо всички да бъдат записани предварително онлайн, а за всички победители има подготвени чудесни награди предоставени от спонсорите на събитието: Monster Energy, Drop IN, Scott България, DoppelHerz и Татратеа.

За категориите на мъжете в ските и сноуборда има подготвени две специални награди: При сноуборда паричен награден фон от 700 лева разпределен както следва 1-400, 2-200, 3-100

При ските едни прекрасни нови ски Faction Candide 1.0 предоставени от МСМ Спорт – официален представител на марката за България

Освен състезателната част, предвиждаме и силна развлекатела част, защото основната идея на събитието е да покараме и да се позабавляваме заедно, така че ще се радваме повече хора да се включат и да направим едно символично закриване на отиващия си сезон. В събота ще има парти, а в неделя след ветеранското състезание ще има барбекю и бирички във финалната зона. През цялото време ще има музика и добро настроение!

Вирни се горе