В Пампорово отвори врати Туристически център

  В Пампорово отвори врати Туристически център

Вече е факт най-новия проект в курорта Пампорово -Туристически център Пампорово

Центърът отвори врати в средата на месец юли за всички туристи в курорта Пампорово. “През настоящия летен сезон даваме живот на дестинацията с предлагане на разнообразни летни активности, екскурзии, пешеходни и вело турове, както и гарантирана седмична програма, която ще предлага възможност за всички гости в курорта да разнообразят своя престой и да разгледат прелестите на региона”, съобщи за сайта SmolyanNews.com Татяна Маринова, директор “Маркетинг и продажби” в „Пампорово АД”.

“За маршрутите от лятната програма сме осигурили квалифицирани планински и вело водачи и удобен транспорт. Спускане с лодки в пещера, джип сафари и скално катерене са предвидени за търсещите адреналин. Пешеходни преходи сред водопади, посещение на въжени паркове и училище по планинарство пък са отлична алтернатива за любителите на планината и природата в умерено и разумно темпо. Вело парка отново остава акцент, като се разширяват възможностите за различни вело приключения не само по екстремните трасета на Вело парк Пампорово и Мечи чал, но и с различни вело турове в региона, както и специални пакети за семейна разходка по фамилните вело маршрути”, коментира Татяна Маринова.

Ръководството на Пампорово АД е помислило и за най-малките. В туристическия център има обособени както външна детска площадка, така и закрит детски кът със занималня за всички деца от 4 до 12 години. В него има занимателни игри, стена за рисуване, видео-стена за прожекции на детски филми и занимателен кът за най-малките. Туристическият център се помещава в сградата на Ски център 1 /бившата Автогара/ до лифт №1. Сградата е изцяло освежена, обезопасена, уютна и адаптирана да помещава, както туристическия център, ски и вело гардероб, така и детски център. Централното й разположение в курорта, дава възможност да приветства всички туристи и да ги информира за посока, маршрут или всякаква необходима информация за курорта и региона. А новия талисман на курорта – магарето на Райчо Пампора, поставено пред самата сграда ще посреща всеки посетитил и гост на комплекса, за снимка или запознаване с историята на най-слънчевия курорт Пампорово.

Вирни се горе