Туристическа борса ще се проведе в Пампорово

Туристическа борса ще се проведе в Пампорово

За пета поредна година Пампорово ще бъде домакин на туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”, което ще се проведе в курортния комплекс от 12 до 15 октомври 2016 година. Регионална туристическа асоциация „Родопи” и „Пампорово” АД с подкрепата на общините Смолян и Чепеларе, Ви канят да бъдете наши гости и да участвате в XIII-то поредно издание на борсата.

По време на форума ще бъдат дискутирани актуални промените в закона за туризма и конкурентоспособността на планинския туризъм, новите възможности за бизнеса след реализация на туристическото райониране и обособяване на туристически район Родопи, проблемите и предложенията на МОН за професионално образование в туризма, както и тенденциите на Балканския туризъм през погледа на бизнеса. Ще бъдат презентирани още новостите в зимните курорти през предстоящия зимен сезон 2016/2017, както и много други интересни теми и проблеми свързани със съвременния туристически бизнес в България. Посетителите ще могат да вземат участие в дискусиите, както и да разгледат изложбени щандове на участниците в Изложението.

Заявилите до момента участници са близо 20 представители на общини в България и браншови организации, очаква се посещението на зам.министър на туризма Ирена Георгиева и представители на МОСВ и МОН, които да вземат участие по поставените в програмата теми и дискутирани проблеми в сферата на туризма.

Вирни се горе