Туристическа агенция "Ривиера Тур" с представителство в Доспат

Туристическа агенция "Ривиера Тур" с представителство в Доспат

Туристическа агенция “Ривиера Тур” има опит в провеждането на семинари, конгреси, симпозиуми и пътувания с цел обучение в страната и в чужбина, както и в изготвянето на туристически програми по заявка на групи и колективи от възрастни и ученици.

В нашия офис ще получите професионален съвет и помощ при избора на хотел и курорт за Вашата ваканция. Организираме индивидуални почивки и екскурзии според изискванията и желанията нашите клиенти. Те включват хотелско настаняване, самолетни билети, трансфери или совалков превоз, медицински застраховки и различни видове други резервации.

Туристическа агенция “Ривиера Тур” има традиция в организирането на ученически екскурзии в България и чужбина по интересни и разнообразни маршрути с познавателна и учебна цел. От няколко години успешно провеждаме езикови ваканции в Западна Европа, основно в Англия, Германия и Франция, по маршрути заявени от езиковите гимназии в Южна България.

Агенцията предлага високо ниво на екскурзоводско обслужване, хотелско настаняване и перфектна организация. В нея на постоянен договор работят лицензирани екскурзоводи, членове на АЕБ. Те пътуват както с организираните пътувания за групи, така и с индивидуалните туристи – българи и чужденци.

С годините агенцията се радва на все повече редовни клиенти. Тяхното доверие и позитивно отношение към нас е най-голямата награда за нашия труд и ни ангажира да подобряваме постоянно качеството на предлаганите услуги и да създаваме продукти, които отговарят на техните желания.

Вирни се горе