Цените на лифт картите в Пампорово и Чепеларе се запазват

Цените на лифт картите в Пампорово и Чепеларе се запазват

Цените на лифт картите в курорта Пампорово и Чепеларе остават без промяна спрямо миналата година

Зимният сезон в курорта Пампорово тази година ще бъде официално открит на 10 декември,съобщи изпълнителният директор на “Пампорово” АД Мариян Беляков.

Вече работят и системите за изскуствен сняг,като целта е на 10-ти декември туристите да могат да карат ски.Доставени са още 12 оръдия за изкуствен сняг, съоръженията стават около 110.

Цените на лифт картите през настоящият зимен сезон остават без промяна,обясни Беляков.Цената за целодневна лифт карта за възрастни е 50 лева,а детските са 30 лева. В деня на откриването, съоръженията ще се ползват безплатно,а през първата седмица след това цената на лифт картата ще е 32 лева. Билета за лифт в двете посоки за възрастни е 23 лева, а за деца 16 лева. За втора поредна година по пистите в родопският курорт ще има ски-патрули. Осем полицаи ще оказват съдействие на туристите, а за чужденците се подготвят информационни брошури.

38 лева ще е дневната лифт карта в ски-курорт Чепеларе,научи Smolyannews.com,като цените остават без промяна спрямо миналата година. Детската карта е с цена 22 лв., а тридневната 94 лв. за възрастни и 54 лв. за деца.

Официалното откриване на зимния туристически сезон в курортното градче ще бъде в средата на месец декември.

Вирни се горе