Стартира Международна туристическа борса “Ваканция и Спа Експо” 2011

Стартира Международна туристическа борса “Ваканция и Спа Експо” 2011

Международната туристическа борса “Ваканция и Спа Експо” 2011 ще се проведе за 28 пореден път от 17 до 19 февруари 2011 година,съобщиха от МИЕТ.

Изложението “Ваканция и Спа Експо” се утвърди като едно от най-добрите изложения на българската туристическата индустрия. Както всички подобни изложения и “Ваканция и Спа Експо” е място за среща на професионалистите от сферата на туризма, където те могат да установят полезни контакти и осъществят успешен бизнес. В рамките на няколко дни многобройните посетители на борсата получават възможност да се запознаят с нови и привлекателни оферти за пътуване и почивки директно от извора.

Организатор на Изложението е Прим Експо, под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, и в сътрудничество със Софийски туристически район, Българската асоциация на туристическите агенции, Българската туристическа камара, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции, Съвета по туризма – София, Националния дворец на културата.

През 2010 година участваха над 340 изложители от България и 20 други страни. Изложението бе открито от Иво Маринов, зам. министър на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Вирни се горе