Смолян е домакин на ХV-то Туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”

	 Смолян е домакин на ХV-то Туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”

Смолян ще бъде домакин на ХV-то Туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона". Мероприятието се организира от Регионалната туристическа асоциация „Родопи", Организацията за управление на туристически район „Родопи" и под патронажа на кмета на община Смолян Николай Мелемов.

Изложението за планински туризъм ще се проведе в дните 18-20 октомври в сградата на Родопския драматичен театър. Официалното му откриване е днес, 18 октомври /четвъртък/ от 12.00 часа в сградата на театъра. Ще се проведе и пазар на земеделски продукти, произведени от бенефициенти на ДФ „Земеделие“.

В изложението традиционно участват представители на местните и държавни власти, туроператори, хотелиери, членове на неправителствени организации в туристическия бранш др. Проявата е привлекателна и за гражданите и гостите на Смолян и региона. Целта на изложението е да се представи богатата палитра на туристическите продукти от планинския сектор, законодателните промени които се отразяват върху туристическия бизнес и възможността за дискусия на проблемите в сектора и планинските райони.

Вирни се горе