Ски зоната в Пампорово продължава да работи при спазване на мерките

Ски зоната в Пампорово продължава да работи при спазване на мерките

Около 15 см е новият сняг в Пампорово

След проведено тестово изследване на здравето на служителите, Пампорово АД взе решение ски зона Пампорово да продължи работа при спазване на всички противоепидемиологични мерки.

С цел опазване здравето и живота на всички и с цел намаляване разпространението на болестта в курорта и региона, информираме заинтересованите лица, че от 22 март ще останат да работят следните съоръжения: лифтове №2 Студенец–Снежанка, №5 Малина–Снежанка и №6 Стойките–Снежанка, които обслужват всички отворени и към момента ски писти № 1, 1А, 2, 4А, 5, 5А, 6, 6А, 10, 11 и 12.

Около 15 см е натрупаният нов сняг в Пампорово, според информация от Планинската спасителна служба. В курорта вали сняг и във втория ден след настъпване на астрономическата пролет. Ски сезонът в Пампорово продължава и през следващата седмица.

Хотел Перелик ще продължи да работи с 50% от капацитета си при съблюдаване на въведените от 22.03.2021 г. противоепидемични мерки – неработещи ресторанти, барове, фитнес и СПА център и с възможност за изхранване на гостите по стаите.

Апелираме всички гости в курорта да спазват противоепидемиологичните мерки, за да запазим здравето и живота, както на туристите, така и на хората ангажирани с обслужването им. При промяна на обстоятелствата като усложняване на обстановката в страната и региона или при значително нарастване на броя на заболелите служители, дружеството ще преразгледа решението си и своевременно ще информира обществеността за възможността ски зоната да продължи работа.

Вирни се горе