С грандиозно парти Аквапарк “Персенк” в Девин открива петия си летен сезон!

С грандиозно парти Аквапарк “Персенк” в Девин открива петия си летен сезон!

Впуснете се в грандиозно Summer Party “Persenk” 2021, което ще се състои на 17 юли , организирано от Термален Аквапарк Персенк и СПА Хотел Персенк в гр. Девин. Предстои едно целодневно, щуро забавление, в което сме подготвили безброй изненади и активности, подходящи за всеки.

Стартът на летните емоции започва в 10:30 часа на 17 юли, на територията на Термален Аквапарк Персенк, където ще ви посрещнат част от емблематичните участници от Фермата: Боби, Мария и Хепи Ванче. В импровизирана “Арена на дуелите”, малки и големи, ще имат възможност да изпробват силите и уменията си заедно с популярните звезди от телевизионния екран в различни по трудност и сложност игри. Яйца и пръчки, Баланс, Стрелба с прашки, Стрелба с лък, Познай мерките, Познай ракиите, Слепците, Ходене с кокили по трасе, Кобилици и менци и други са част от предизвикателствата за смелчаците.

В програмата , на най-голямото лятно събитие, ще присъства и още един от запомнящите се участници от Фермата – Дани Белев. В сутрешните часове, ще въвлече малките ни посетители в едно магично приключение със своите изумителни фокуси, а в следобедните – ще представи Quick Hands.

Пригответе се за незабравима лятна фиеста! Целият ден ще бъде изпълнен с горещи емоции, много игри, латино танци със Salsa con Miguel и ледени коктейли под звуците на известни миксове и парчета от DJ ISP.

За ценителите на добрата храна, сме предвидили Галавечеря с куверт, съчетана с вечерна програма в ресторант-градина „Модър“ – ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО. Водещи на програма ще бъдат любимите телевизионни продуценти – Иван Христов и Андрей Арнаудов, които ще открият вечерта с една позната и забавна игра. За най-знаещите, разбира се, сме подготвили тематични награди и изненади.

Продължението на вечерта ще бъде съпроводено от божествените гласове на Тримата Тенори – Уникалните гласове, които ще изпълнят арии от популярни опери, ще преминат през евъргрийни и ще завършат с вечната руска класика. Специалният гост, на нашата Гала вечеря, е една звезда, за която няма невъзможни стилове! Ангелският глас на изящната Нели Петкова ще ви зарадва с любими песни и ще се погрижи за доброто ви настроение.

Това обаче не е краят на вечерта! За купонджиите партито ще продължи до сутринта с едно незабравимо After Party в нощен бар “Downtown”, СПА Хотел Персенк 5*.

Очакваме ви на 17 юли в Термален Аквапарк Персенк и Спа Хотел Персенк, където ще се забавляваме заедно на незабравимо Summer Party!

Не пропускайте да резервирате своята най-хубава почивка:

https://persenk.eu/%d0%bf%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%82-summer-party-persenk-2021/

Телефон за резервации :

Мобилен:+359 893 628 042 или +359 895 428 076

Вирни се горе