С грандиозно парти Аквапарк "Персенк" откри втория си летен сезон

С грандиозно парти Аквапарк "Персенк" откри втория си летен сезон

С невероятно музикално шоу и изискана гала вечеря, за втора поредна година отвори врати за посетители първия по рода си термален аквапарк “Персенк” в град Девин. Началото на празничната вечер беше дадено с водосвет, извършен от Негово Високопреподобие Архимандрит Висарион, архиерейски наместник на Смолянска духовна околия.

Събитието беше открито с кратко приветствие от водещите на вечерта – Иван и Андрей. Поздрав към гостите отправиха заместник – областният управител на област Смолян – Андриян Петров и Красимир Даскалов – кмет на община Девин. Сред присъстващите имаше представители на бизнеса у нас и популярни лица от родния шоу бизнес. На събитието присъстваше и собственика на комплекса Николай Иванов със семейството си. Комбинацията от напитка около басейна, приятната компания и елегантните музикални изпълнения на квартет Интро, допринесоха за доброто настроение на всички още в самото начало.

Гостите на партито имаха възможността да се насладят на изпълнението на талантливите малки грации от СКХГ Локомотив София, както и на бляскаво водно шоу, поднесено от дамите от СК по синхронно плуване към НСА. Изисканата вечеря се състоя в модерния и стилен ресторант – градина „Модър”, намиращ се в комлекса. В богатата музкална програма взеха участие Емилия Валенти, Сунай Чалъков, бaлет Магаданс, квартет Интро и „Петте сезона“. Водещите на шоуто – Иван и Андрей поддържаха доброто настроение на гостите с неподражаемия си стил и хумор. Финалният щрих на вечерта беше бляскавото светлинно шоу, което озари нощното небе над китния родопски град.

Водният комплекс разполага с шест басейна с минерална вода – малък олимпийски с размер 25/12, развлекателен басейн, акватоничен басейн, детски, бебешки и ВИП зона с басейн, както и атракциони за посетителите. В Термален аквапарк “Персенк” всеки посетител може да се наслади на релксиращ масаж в спа зоната, намираща се в него. Заведенията предлагат богат избор от разхладителни напитки, а в градината на ресторанта се намират страхотни беседки с възможност за самостоятелно приготвяне на храна.

Термален аквапарк “Персенк” носи името на звездната фамилия на SPA Хотел Персенк 5*, символ на модерна обстановка, съчетана с перфектно обслужване и е страхотно предложение за незабравима лятна ваканция.

Вирни се горе