Пампорово закрива сезона с водно снежно парти

Пампорово закрива сезона с водно снежно парти

Пампорово закрива сезона с водно снежно парти на пистите на Великден и с безплатни лифтове на 17 април

Дойде моментът, в който официално да изпратим зимния сезон. Тази година природата бе благодатна към всички нас и заедно се радвахме на много сняг чак до Великден. За четвърта година в Пампорово, ски сезона се закрива по един доста атрактивен и нестандартен начин. Каним Ви този уикенд, в навечерието на светлия християнски празник Възнесение Христово, да закрием заедно зимния сезон в Пампорово по традиция със снежно водно парти на ски център Студенец. Всички желаещи да „преборят“ водното препятствие, нека заповядат на 15 април 2017 (събота) в подножието на писта Стената, за да дадем старта на забавленията.

Tова ще е четвъртото издание на Stavri Invitational, чийто организатор е Станислав Черешаров. Още с първото си издание през 2013 година, събитието набра голяма популярност, поради уникалния си характер. Идеята зад цялото мероприятие е да се направи един приятен и забавен предох от зимните спортове към летните. За целта организаторите ще създадат трасе, което започва от снежната писта и завършва в басейн пълен с вода. Всяка година размера на басейна става все по-голям – като в началото бе едва 11 метра дълъг, а тази година организаторите са си поставили за цел да достигнат 21 метра дължина на басейна, за да е по-предизвикателно и забавно. И понеже това явно не е достатъчно, басейните ще бъдат два! За всички, които желаят да се включат в това изключително и незабравимо приключения препоръчваме да се подготвят с всичко необходимо за плаж – вземете плавници, дюшеци, слънчеви очила, надуваеми пояси, но не забравяйте най-вече ските и сноубордите.

В последното издание на Stavri Invitational, над 50 скиори и сноубордисти (състезатели, начинаещи, възрастни, деца, любители и др.) изпробваха уменията си за каране по вода. Тази година очакваме още по голям интерес, като специално ще участват едни от най-добрите фрийстайл/фрирайд скиори и сноубордисти, които ще мога да покажат своята креативност на този уникален уред. За разлика от всички зимни състезания, които се провеждат през сезона в различни дисциплини, тук няма нужда от предварителна регистрация, няма строги правила и съдии. Целта е всеки желаещ да може да участие. Разбира се, подготвили сме и награди за най-изявилите се, независимо дали ще е забележително преминаване над водата или ще е грандиозно „цопване“ в басейна. Всеки участник ще може да ползва на 15 април влек „Стената“ напълно безплатно, за да изпробва своите водни умения.

В последния ден от сезона и от Великденските празници, всички гости в курорта ще могат да ползват всички лифтови съоръжения напълно БЕЗПЛАТНО, за да се порадват на снега и планината последно тази зима. Да си пожелаем и следващия зимен сезон да е все толкова снежен и дълъг за да донесе максимално удоволствие на всички скиори и сноубордисти. А ние ще продължим да работим с всеки изминал ден още по-усилено и още по-сплотено, за да бъдем по-успешни. Благодарим Ви за подкрепата и Ви очакваме в Пампорово!

Вирни се горе