Пампорово участва в туристическо изложение в Сърбия

Пампорово участва в туристическо изложение в Сърбия

За поредна година курорт Пампорово участва в едни от най-престижните специализирани туристически борси в Европа.

От 23 до 25 октомври в гр. Нови сад, Сърбия се състоя XX-то юбилейно издание на международното туристическо изложение Winter & Spa Travel Market (WSTM), организирано от Prizma turisticka със съдействието на Сън Сприй Холидейз. Представителите от Пампорово АД взеха участие в изложението с цел представяне пред местна специализирана и крайна публика курортен комплекс Пампорово, неговите възможности за развитие на целогодишен туризъм, предлагането на всички видове зимни и летни услуги, опции за настаняване и отстъпките за ранни записвания за предстоящия зимен сезон 2014-2015.

Предстоят още събития, на които Пампорово АД ще рекламира курорта, новостите, подобренията, всички предлагани услуги – леглова база, ски зона и съоръжения, ски и сноуборд училища и наем на оборудване, лифт карти и билети и много други.

Лицето на най-бързо развиващият се зимен курорт в България с всяка изминала година печели все повече почитатели не само сред почитателите на зимните спортове, но и сред бизнес партньорите, за които продуктът в Пампорово става все по-атрактивен и разпознаваем.

Вирни се горе