Пампорово пуска два лифта на 8 и 9 декември

Пампорово пуска два лифта на 8 и 9 декември

Два лифта в Пампорово ще бъдат в движение на 8 и 9 декември, съобщиха от “Пампорово” АД. Хотелите в курорта посрещат на 7 декември над 2000 студенти от цялата страна, които ще празнуват на третото издание на “8 декември Фестивалът – Пампорово”. Снежната покривка на вр. Снежанка е 30 см, работят и оръдията за изкуствен сняг, пистите се обработват, но все още не са отворени, предаде БТА.

Специално за фестивала в Пампорово се издига дискотечна шатра с най-модерно аудио- визуално оборудване. Бляскавият фестивал с впечатляващи аудио- визуални ефекти ще бъде с участието на над 15 от най-актуалните и известни имена от българската музикална сцена. Студентското парти в Пампорово ще продължи на 7 и 8 декември, като е организиран автобусен транспорт за групи от София, Пловдив, Бургас и Варна.

Първата вечер от фестивалната програма е с участието на 100 Kila, Gery – Nikol, V:RGO & TRF, Dope Zoo и Braganza. Партито в дискотечната шатра продължава на 8 декември с изпълнителите Преслава, Камелия, Галин, DJ Stamen и DJ TONY G.

Вирни се горе