Пампорово домакин на IX-то Международно туристическо изложение “Планините на България – гостоприемство в четири сезона"

Пампорово домакин на IX-то Международно туристическо изложение “Планините на България – гостоприемство в четири сезона"

Регионална туристическа асоциация “Родопи” и „Пампорово” АД, подготвят в партньорство с МИЕТ и общинските администрации в гр.Смолян и гр.Чепеларе организирането на ІХ-то Международно Туристическо Изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”, което ще се проведе за първи път в курортния комплекс Пампорово от 11 до 13 октомври 2012г.

На откриването се очаква да присъстват министрите на регионалното развитие и иканомиката-Лиляна Павлова и Делян Добрев.

По време на форума ще бъдат дискутирани новото туристическо законодателство и възможностите за създаване и подкрепа на туристическите региони в страната, ще бъдат презентирани, чрез изложбени щандове традиционни и нови туристически атракции в региона, както и в българските планински курорти за предстоящия зимен сезон.

Официалното откриване на туристическия форум на 11 октомври 2012 е от 12.00 часа в конферентен център „Перелик” – к.к. Пампорово.Там ще бъдат представени туристическите възможности, които изложителите представят посредством изложбени щандове и дискусии за бъдещето на туристическия отрасъл. През втория ден на изложението ще бъдат презентирани всички новости и предлагани туристически услуги в Пампорово, Банско и Боровец през предстоящия зимен сезон 2012/2013.

Вирни се горе