Pamporovo Bike Fest 2017

Pamporovo Bike Fest 2017

Пампорово Байк Фест се завръща за трета поредна година по-силен от всякога – отбележете си в червено датите 22-25 юни, защото събитието не е за изпускане!

Пригответе се за 4 дни в планината изпълнени с много каране, емоции и приятни изненади.

Започваме с добрите новини:

1-во – След двегодишна пауза, страната ни отново ще бъде домакин на състезание от календара на Международния колоездачен съюз и то в най-високия клас 1. Какво означава това ли? Много просто – силно международно участие, точки за световната ранг листа и доста примамлив награден фонд!

2-ро – Голямата новина тази година е, че байк зоната се разширява много! Колко точно ли? Почти двойно, тъй като Пампорово и Чепеларе ще заработят заедно и през лятото, което автоматично отваря ужасно много възможности, от които ние разбира се ще се възползваме максимално! Тази година малко, догодина повече и така лека-полека докато не превърнем Велопарк Пампорово-Мечи чал в най-голямата и развита байк зона в източна Европа! За сега само можем само да кажем, че байк парка тази година ще разполага с 3 състезателни трасета за спускане и много ендуро пътеки, очакващи с нетърпение първите колоезадчи!

По време на Пампорово Байк Фест, както винаги ще се случат много интересни неща и програмата ще е изпълнена с много различни активности сред които:

Международно състезание по спускане от клас 1 на UCI

Втори кръг от Българските Даунхил Серии

Национален шампионт по форкрос

Втори кръг от детските серии по спускане

Официално откриване на летния сезон в Пампорово – Мечи чал

Байк Парти

Експо зона

и други

Повече информация за програмата на феста и всякакви други подробности очаквайте скоро, а дотогава можете да се регистрирате онлайн за участие в събитията тук

Молим всички фирми, производители, компании и други заинтересовани да се включат в експо зоната да се свържат с нас предварително

Вирни се горе