Пампорово пуска промоция от 11 март- лифт карта за 39 лв.

Пампорово пуска промоция от 11 март- лифт карта за 39 лв.

Зимна промоция – 100% ски емоция!!!

В първия ден на месец март Баба Марта донесе много приятни изненади и атрактивни предложения за всички гости на курортен комплекс Пампорово. Само през месец март ще се радваме на ексклузивни намаления на цените, както на лифт картата, така и в хотелите в курорта с над 20%.

В днешния празничен мартенски ден „Пампорово” АД реши да зарадва всички фенове на зимните спортове, като обяви намаления на лифт картите през месец март. От 11-ти март целодневната лифт карта в курорта ще бъде на цена от 39 лв. В уебсайта на курорта www.pamporovoresort.com може да се информирате подробно за намаленията на лифт картите през месец март за възрастни и деца съобразно съответния брой дни на лифт картите.

Ски зоната в курорта е изцяло отворена и всички лифтови съоръжения работят на пълен капацитет, очаквайки своите посетители през целия месец март. А за да бъде престоя в Пампорово още по-приятен и достъпен, специални отстъпки очакват и всички гости на хотели Орловец 5* и Перелик 3*. Ексклузивно намаление – Ол инклузив само за 65 лв на човек в хотел Перелик или петзвездна лукс почивка в хотел Орловец само за 55 лв на човек.

Очакваме ви в курортен к-с Пампорово, за да се заредите с адреналин по белите писти и с нови емоции в последния зимен месец!

За повече информация следете www.pamporovoresort.com.

Вирни се горе