Официалното откриване на зимния сезон в Пампорово се отлага за 13 декември

Официалното откриване на зимния сезон в Пампорово се отлага за 13 декември

Поради неблагоприятните атмосферни условия, непрестанно променящите се прогнози и с цел удоветворяване на високите изисквания на туристите, официалното откриване на ЗИМЕН СЕЗОН 2014/2015 в Пампорово се отлага за дата 13 декември 2014 при същите условия и програма.

Въпреки желанието ни да спазим традицията и за поредна година да открием сезона първи, поради неблагоприятните атмосферни условия се налага да отменим откриването на сезона за дата 13 декември 2014. Така и трите курорта ще стартират зимата едновременно. За радост на всички любители на курорт Пампорово, ръководството на дружеството запазва традицията в деня на официално откриване всички гости на курорта да ползват лифтовите съоръжения абсолютно безплатно. Програмата за най-големия празник отново ще бъде изпълнена с атрактивни музикални представления на специално изградена сцена, ще бъдат раздадени специлани награди, ще има подготвени още много изненади и за следващия ден 14.12.2014. Откриването на новия зимен сезон ще започне в 12:00 часа и ще бъде приветствано от официалните гости, представителите на държавна и местна власт, председатели на браншови организации, мажоритарния собственик на „Пампорово” АД г-жа Цветелина Бориславова, олимпийската шампионка г-жа Екатерина Дафовска и изпълнителния директор на „Пампорово” АД г-н Мариян Беляков, поканени лично да споделят този така чакан ден. Очакваме всички вас на плац Студенец. За откриването на сезона се очакват голям брой медии и партньори, от съседни Търция и Гърция, което затвърждава засиления интерес кък курорта от двете ни съседки.

За публиката в Пампорово отново сме се погрижили с атрактивни забавления през целия ден – DJ парти от сутрин до вечер, зимен фест с топли напитки и атрактивни състезания от спонсорите, забавни игри със стрелби и томбола с награди. Поканили сме музикални групи, които съчетават в музиката си фолклорни инструменти с различен произход и съвременни ритми. Празникът ще продължи и вечерта на открито в центъра на курорта, където в парковото пространство между хотели Перелик и Мургавец ще бъдат изградени малки къщички за греяно вино, скара и топли напитки, което ще ни пренесе в атмосферата на предстоящите Коледни и Новогодишни празници. От 14 до 19 декември „Пампорово” АД обяви промоционални цени на лифт картите, които струват 39 лв., а от 20 декември влиза в сила стандартната цена от 53 лева.

Вирни се горе