Очакват отбори от чужбина и родни грандове за участие в Международен турнир по футбол „Пампорово къп 2020“

Очакват отбори от чужбина и родни грандове за участие в  Международен турнир по футбол „Пампорово къп 2020“

Отбори от Гърция, Турция, Република Македония, както и редица школи от веригата на испанския футболен гранд „Валенсия“, са поканени за поредният Международен футболен турнир за подрастващи, която ще се проведе в Смолянско. За „Пампорово къп 2020“, са поканени и школи и на водещите отбори в страната.

Тази година, турнирът ще бъде разделен на два етапа. В първият, който ще се проведе от 17 до 21 юни, ще участват отбори от наборите от 2007 до 2011 година, а вторият е за родените през 2002 до 2006 година и ще се проведе от 24 до 28 юли. Мачовете ще се играят на стадионите в Смолян и Рудозем. Те ще се наблюдават от специалисти на GPS – „Валенсия“ и други специалисти от страната и чужбина, които ще търсят най-добрите таланти в страната ни.

Организатори на международният футболен турнир са ФК „Палас“ – Академия на GPS – „Валенсия“ в България, „Форест нук“ – Пампорово, със съдействието на общинските администрации на Рудозем и Смолян и Областният съвет на Българския футболен съюз.

„Повече информация за турнира може да се получи на фейсбук страницата на ФК“Палас“ и специализираният сайт – fk_palas2011abv. Bg, където същевременно желаещите могат да се запишат и за участие“, коментира президентът на ФК“Палас“ Хайри Шерифов.

Вирни се горе