Нов модерен Body & Soul SPA Lounge откриха в Пампорово

Нов модерен Body & Soul SPA Lounge откриха в Пампорово

Модерен СПА център Body & Soul SPA Lounge, който побира над 500 души едновременно, беше открит родопския курорт Пампорово

Коледна изненада за всички гости на обновения хотел Перелик и туристите в курорта поднесе Пампорово АД в навечерието на светлите коледни и новогодишни празници. На 20 декември с много гости беше открит новия СПА уелнес център Перелик, който предлага изключително разнообразие от релаксиращи и възстановителни процедури.

“Открихме историческа придобивка за курорта, защото дълги години на Пампорово липсваше подобен грандиозен СПА център. Слава богу, вече успяхме да го направим. Това е бижу за Пампорово и сме изключително горди с него”, каза изпълнителният директор на “Пампорово” АД Мариян Беляков. По думите му, това е най-големият и модерен СПА и уелнес център не само в региона, а в страната. Body & Soul SPA Lounge има най-разнообразни помещения за релаксация и възстановяващи процедури. Сред ВИП гостите на откриването бе и олимпийската ни шампионка Екатерина Дафовска.

Грандиозният уелнес проект включва изграждането на най-многобройните и разнообразни видове зали и помещения за релакс в региона, които ще привличат гостите в Пампорово целогодишно. Центърът ще предлага най-големият плувен басейн в курорта, модерен програмиран достъп до различните видове помещения, част от които са билкова сауна, кедрова сауна, инфра червена сауна, арома сауна, финландска сауни, арома билкова баня, сауна парилка, релакс зона с дървени вани, турска баня (хамам), контрастен душ, солна стая, ледена стая, джакузи, хоризонтален душ, расул стая, самостоятелни ВИП джакузита, масажни кабинети, модерен фитнес център, фреш нутри бар и др.

Новият уелнес център е достъпен за всеки гост, който желае да се възползва от най-новите и модерни възстановяващи терапии за тяло. Цените за ползване на СПА центъра за гости, настанени в хотели Орловец и Перелик ще бъдат преференциални, а входът за външни гости до уелнес центъра ще бъде 40 лв на ден за възрастен, обявиха от дружеството.

Туристите закупили лифт карти ще могат да ползват отстъпка от тези цени за достъп до центъра. За удобство на гостите в хотел Перелик е изградена нова и удобна топла връзка от хотелските стаи директно към уелнес центъра, а гостите на хотел Орловец могат да използват подземната топла връзка с хотел Перелик.

Вирни се горе