Най-ароматния чай,най-вкусните ястия и превъзходно греяно вино в "Черния кон" в Пампорово

 Най-ароматния чай,най-вкусните ястия и превъзходно греяно вино в "Черния кон" в Пампорово

Слънчев, неделен ден в един от най-красивите курорти в България – Пампорово!

Курорта е пълен с туристи и любители на белите спортове. И макар да е безснежна и топла зимата, Пампорово предлага отлични условия за ски, сноуборд и туризъм.

Между спусканията може да потърсите местенце, за да починете и да се подкрепите. До началната станция на лифта е разположен ресторант "Черният кон" , от който се открива прекрасна гледка към връх “Снежанка” и емблематичната писта “Стената”.

Уютно местенце, където ще усетите духа на Родопите. Ще ви предложат най-ароматния чай от горски билки, с пресни червени и черни боровинки, резен ябълка и лимон, и натурален пчелен мед. А ястията са направо фантастични. Приготвени по автентични родопски рецепти -качамак, пататник, родопски клин и други специалитети са наслада за сетивата. Докато отпивате от чаша греяно червено вино, може да се насладите на слънцето и чистия въздух. Ще се почувствате наистина заредени и ободрени.

Ресторант "Черният Кон" се отличава не само с ароматните напитки и качествената, разнообразна и приготвена с натурални продукти храна, а и с гостоприемното отношение към всеки посетител.

Ресторантът е семейно предприятие и е един от първите частни обекти в Пампорово, създаден през 1987г. Собствениците предлагат и уютни апартаменти, на достъпни цени. Стаите първоначално са изградени, като мезонети за почивка на собствениците, но поради големия интерес на туристите са категоризирани и в момента се отдават под наем. Всички стаи са с южно изложение и имат уникален изглед към ски писта “Стената” и връх Снежанка.

На любителите на белите спортове се предлагат, ски и сноуборд оборудване под наем и обучение в ски училище "Черният кон ".

"Черния кон" е марка за качество на достъпна цена!

Вирни се горе