Музикален фестивал стягат в Керамоти,Гърция

Музикален фестивал стягат в Керамоти,Гърция

Доскоро малко рибарско селище и транзитен пункт, от който туристите се отправят с ферибота до о-в Тасос, през последните години Керамоти, префектура Кавала, се превърна в атрактивна дестинация за семеен и екотуризъм.

Ежегодно в края на месец юли в Керамоти се провежда музикален фестивал “Plai sto Kuma – Keramoti”. Тази година той ще се проведе от 26 до 28 юли. Тогава курорта буквално се пука по шевовете от гости и туристи пристигнали специално за фестивала. В програмата тази година ще вземат участие едни от големите музикални звезди на Гърция Haris Alexiou, Elena Paparizou и Antonis Remos.Цените на билетите са 10 и 15 евро.

Освен фестивала имате още няколко причини,за да посетите Керамоти,Гърция.

Хубави, широки и спокойни плажове, чиста вода, малки уютни къщички и хотелчета, много зеленина – това са част от нещата, които ни предлага това китно градче.

Морето е тихо и плитко на десетки метри от брега, а водата – кристално чиста и прозрачна, което прави Керамоти идеално за летуване на семейства с деца.

Един от уютните семейни хотели е “Караянис”, който предлага прохладни апартаменти за семейства и приятели,спокойствие,безплатна закуска,интернет и най-вече приятелско отношение от страна на собствениците.

Вирни се горе