Хотелите в Пампорово пълни за празниците

 Хотелите в Пампорово пълни за празниците

Хотелската база в Пампорово почти е резервирана за Коледните и Новогодишните празници. Курортът стартира зимния сезон в петък с частично отворена ски-зона, поради липсата на достатъчно сняг, предстои поетапно отваряне и на другите писти в Пампорово-Мечи чал, тъй като вече има натрупана нова снежна покривка в следствие на започналия снеговалеж от вчера.

Празничните оферти за Коледа и Нова година започват от 300 лв. на човек и надхвърлят 600 лв., пише Дарик

„Имаме специални пакетни цени, както за Коледа, така и за Новогодишните празници. Цените варират от 300, 500 и нагоре, в зависимост от това клиентите за колко нощувки желаят да почиват“, коментираха от отдел „Маркетинг“ на хотел в Пампорово.

Новогодишният пакет със закуска и вечеря в четиризвезден хотел, в зависимост от помещението за настаняване, в едноспален апартамент цената е 590 лв: на човек при 6-дневен пакет. В двустаен апартамент излиза 590 лв,, при минимално настаняване 6 дни.. Празничната вечеря се заплаща допълнително, като тя е 150 лв. на човек и 90 за дете.

Пампорово отново остава най-предпочитан от българите, чиито резервации по празниците са около 80%.

20 % ръст е регистриран при ранните записвания. В Пампорово очакват този сезон да бъде един от най-силните през последните пет години.

Вирни се горе