Къща за гости в Неа Ираклица,Гърция

 Къща за гости в Неа Ираклица,Гърция

За вашата приятна почивка предлагаме етаж от къща за гости в Неа Ираклица,Гърция

Къщата се намира на 13 км от град Кавала в курортното селище Неа Ираклица. Мястото е известно с яхтеното си пристанище, приятни таверни и уютни кафенета. Апартаментът е част от приятно обзаведена, кокетна къща. Намира се в близост до плажната ивица, непосредствено до магазин Лидъл. Населеното място разполага с тенис корт, игрище за футбол, детска площадка и голям паркинг до самия плаж.

Апартаментът е на приземен етаж, на тихо място с вътрешен двор и приятна градина с барбекю. Той е с максимален капацитет 6-7 човека. Разполага с дневна стая с два къта, напълно оборудвана кухня, две спални, санитарен възел, климатик, интернет, българска телевизия и парко места.

За резервация моля позвънете на ☎+359 878982181

Неа Ираклица е курортно селище на 13 км от Кавала, на брега на морето. Гледа към малкото ненаселено островче Фидониси. Населението му е малко под 1000 души.

Това е точното място за хора, които търсят спокойна почивка, без да им липсват удобства. В Неа Ираклица има семейни хотели, заведения, пекарни за бързи закуски, но най-хубавото на селцето е неговият плаж. Живописният град Кавала е съвсем наблизо за еднодневна разходка с разглеждане на забележителности.

Плажът на Неа Ираклица е невероятен – златист пясък, плитко лазурно море и широка плажна ивица.

Вирни се горе