Голямото ски спускане с носии – 3 Март 2020г. в Пампорово!

Голямото ски спускане с носии – 3 Март 2020г. в Пампорово!

За поредна година скиори и сноубордисти ще се спуснат по белите писти в курорта Пампорово с народни носии и знамена в чест на 3 март!

“За четвърта поредна година ще отбележим заедно Националния празник на България с вече превърналото се в традиция масово СКИ ШЕСТВИЕ В НАРОДНИ НОСИИ ! Вероятно помните от предишните години колко много настроение и празничен дух носи това сплотяващо събитие. И колко са красиви усмихнатите хора в пъстри носии върху белия сняг! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ отново да бъдете част от най-колоритното събитие за отбелязване на Трети март! Навръх Националния празник на България ще се спуснем заедно от връх Снежанка в Пампорово, облечени в народни носии”, съобщават организаторите.

Шественото спускане с Голямото знаме ще започне в 11:30 часа от кулата „Снежанка“ и ще премине по писта №6. Финалът ще бъде на плаца „Студенец“. Там всички присъстващи на празника се събират за да изслушат заедно по традиция Националния химна в 12:00 часа.

“Тази година сме приготвили изненада в програмата, за която ще разкажем съвсем скоро. Разбира се, ще извием и традиционните големи хора със ски и сноуборд обувки. От 10:30 до 11:20 качването с лифтовете до кулата „Снежанка“ ще бъде безплатно за всички, които искат да участват в шественото спускане от върха”, посочват още организаторите.

БЪДЕТЕ в народни носии и добро настроение!

Вирни се горе