Чепеларе открива зимния сезон с безплатен лифт и много награди

 Чепеларе открива зимния сезон с безплатен лифт и много награди

На 20 декември 2013 година Чепеларе открива зимния сезон с безплатен лифт, безплатни нощувки много награди и настроение, съобщиха от пресцентъра на община Чепеларе.

В 9 часа ще се проведе шествие по случай 22-те Зимни олимпийски игри в Сочи. След това предстои посрещане на гостите от символите на „Мечи чал”- мечетата и регистрация на гостите за томбола с много награди.

Официално откриване е в 10 часа. А тегленето на наградите от празничната томбола ще започне в 18:20 часа. За участие в томболата е необходимо попълването на талон до 15 часа на 20 декември. Пунктовете се намират на площад “Олимпийски” и ски-център “Мечи чал”. Наградите включват: 5 нощувки с лифт карта за един човек, Уикенд а двама с лифт карти, тридневна, двудневна и еднодневна лифт карта, както и вечеря за двама.

Вечерта от 19 часа на площад „Олимпийски” снежното настроение по случай откриването на зимен сезон 2013-2014 ще бъде гарантирано с изпълнение на живо на групата Brazz ViliDJ. Зад името, което трябва да четем „Браз Вилидж” се крие една безкрайно очарователната формация, родена от свободната любов между джаза, народната музика, фънка, регето, хип хопа и биг бенд звученето. Репертоарът на групата е изключително разнообразен и включва хора, ръченици, маршове и стари шлагери, както и известни джаз, поп, реге и фънк парчета, всички те поднесени по нечуван досега начин.

Вирни се горе