Цветан Цветанов: Когато дойдат избори, БСП вадят торбата с лъжите

Цветан Цветанов: Когато дойдат избори, БСП вадят торбата с лъжите

Kогато дойдат избори, БСП вадят торбата с лъжите и затова трябва реална мобилизация, за да се надгражда политиката на ГЕРБ. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща със структурите на партията в Девин. Той бе придружаван от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, областния координатор Николай Мелемов, евродепутата Владимир Уручев.

,,Основната цел на тези срещи е да се мобилизираме, защото изборите ще дойдат много скоро и хората още месец септември ще кажат – край на това управление‘‘, посочи Цветанов. Той допълни, че е много важно, когато нещо обещаеш бързо да го изпълниш, за да не остават хората с впечатление, че са излъгани. Цветанов каза още, че това което им предстои за изборите по населени места, както и тук в село Селча, е да бъдат близо до хората и да им обясняват реалната ситуация в страната. Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията няма медии и затова трябва да бъдат близо до хората. На срещата бяха представени и факти от актуалната политическа обстановка в областта. Председателят на общинската структура на ГЕРБ в Девин Руси Чаушев заяви, че в общината се извършват манипулации за подписката в подкрепа на Орешарски.

„Казват на хората, че я правят за отварянето на болницата. На всички е ясно, че най-големият проблем на Девин е болницата. В момента се дават всякакви обещания, които се съмнявам, че ще бъдат изпълнени. За болницата ГЕРБ няма никаква вина, но противниците използват темата и по време на изборите манипулираха с нея общественото мнение”, каза областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов. Цветан Цветанов заяви, че и в Чепеларе вчера са го информирали за подобен вид манипулация. Там пък са казвали, че това се прави за по-евтин ток. Хората осъзнаха, че са били манипулирани и в деня преди изборите с внушението за 350-те хиляди бюлетини, отчете Цветанов.

Общинските съветници информираха заместник-председателя на ГЕРБ, че те се намират в пълна изолация и каквото и предложение да направят останалите съветници, които са мнозинство го отхвърлят.

По обед зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с жителите на девинското село Селча, като се запозна с основните проблеми на населеното място. В Селча са подменени 500 м по захранващ водопровод за селото тръби, но остават още 500 м от участъка, който е стръмен и труден и жителите акцентираха на този проблем. Цветан Цветанов обеща на жителите на селото, че ще се отпуснат около 10 хил. лв., който в късния следобед бяха преведени, като с тези средства ще се закупят необходимите тръби и ще може да бъде завършен ремонтът на захранващия водопровод. Парите са от партийната субсидия на ПП ГЕРБ. Цветан Цветанов пое ангажимент да се разгледа възможността за отпускане на субсидии и за реконструкция на минерална баня, която се намира в местността „Беденски бани” в землището на село Брезе.

Вирни се горе