Тежкоатлетът Величко Чолаков: Николай Мелемов доказа, че милее за спорта и за града

Тежкоатлетът Величко Чолаков: Николай Мелемов доказа, че милее за спорта и за града

Подкрепям Николай Мелемов за втори кметски мандат, защото той доказа, че милее за спорта и за града. Защото в негово лице спортът получи пълна подкрепа. Нещата са взаимни. Той се интересува от нашите проблеми и ги решава по най-добрия начин. И ние, от всички спортни клубове в града, го чувстваме.

Аз искам да се върна малко назад, когато печелех медали от европейски и световни първенства, от олимпийски игри. Предишната кметица г-жа Дора Янкова ми беше обещала награда. Като се прибрах от Атина с бронзов олимпийски медал, тя ми каза: „Ще ти дам картата на града да си избереш терен за подарък“. И чаках – този месец, следващия месец, тази година, следващата година. Нищо. Така си минаха седем години от нейния мандат. Искам да благодаря на Николай Мелемов, че изпълни нейното обещание. Да благодаря и на мнозинството общински съветници, които гласуваха да ми се даде наградата. Така, след време разбрах, че смолянчани помнят и наистина се гордеят с мен и с моите успехи.

От каквото сме имали нужда, г-н Мелемов винаги е бил насреща. Говоря за спорта, но знам от мои приятели и познати, че е такова отношението му не само към спорта. И в самия Смолян се вижда, че има развитие. Вижда се, че е загрижен за града и за хората.

Нашата спортна зала през неговия мандат стана една от най-хубавите. Направиха се няколко спортни площадки, плувният басейн знам, че ще се довърши.

Аз говоря от свое име и заставам зад думите си, но и моят кръг от хора всички се отнасят с уважение към г-н Мелемов. Пожелавам му успех на изборите и искам да знае, че винаги ще има подкрепа в мое лице.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе