Венецуелка стана Мисис Вселена в Плевен

Венецуелка стана Мисис Вселена в Плевен

Мисис Вселена 2011 стана Мисис Венецуела – Мойра Фармас, съобщиха организаторите на конкурса. Тя е адвокат и има двама сина. Работи за фондация, която се грижи за изоставени деца и самотни възрастни хора. Първо подгласничка е представителката на Колумбия Малка Девениш. Тя е компютърен специалист и специалист по маркетинг. Работи във фoндация, която помага на деца от бедните слоеве, които имат физически или ментални увреждания,съобщи БГНЕС.

Втора и трета подгласнички са британката Джейн Тейлър, майка на четири дъщери, и рускинята Мария Ерошенко, която работи като психолог. Четвърта подгласничка стана представителката на България Паолина Петракиева. Тя има двегодишна дъщеря и работи като мениджър.

Официалната церемония по награждаването на Мисис Вселена 2011 се състоя в комплекс Кайлъка край Плевен на 27 август 2011 г. Представителки от 5 континента дефилираха в три тура – в еднакви рокли и с бижута, в бански костюми, изработени специално за случая и в официални вечерни рокли от различни дизайнери, избрани от тях самите. Водещи на събитието бяха Сава Цеков и Марика Гедерте – Мисис Вселена 2008. В журито бяха Елеонора Манчева и Йенника Ханнусаари от Финландия – носителка на титлата Мисис Вселена 2010.

Вирни се горе