Слави Трифонов си счупил крака

Слави Трифонов си счупил крака

Последните два концерта от турнето No Mercy – в Пловдив и Петрич – са отменени за неопределено време. Слави Трифонов си е счупил крака. Последните два концерта от турнето “No Mercy – без милост 2009” – в Пловдив на 20 август и в Петрич на 22 август – са отменени за неопределено време.

Те ще се състоят, но с друга дата, за която ще важат закупените билети, беше съобщено на сайта на “Шоуто на Слави” (SlaviShow.com).

Нелепият инцидент с Трифонов станал тази сутрин. Той се подхлъзнал в хотелската си стая в Стара Загора.

Водещият бил откаран в местна частна болница, където е опериран и настанен за лечение.

“Надявам се Слави да се оправи бързо. Ние ще изпълним нашите ангажименти към публиката”, уверява Евгени Димитров-Маестрото, цитиран от агенция “Стандарт”. Турнето на Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” започна на 1 август от Враца. След това музикантите взривиха публиката в Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Несебър, Бургас, Хасково, Стара Загора.

В родния си Плевен той пя близо три часа пред 30 хил. зрители. Слави излезе на сцената с тениска с надпис “Обичам Плевен”.

На шоуто в Несебър пък беше президентът Георги Първанов в компанията на съпругата си Зорка, малкия им син Ивайло и племенника им Симеон.

Вирни се горе