Синоптиците: Дъждове и гръмотевични бури

Синоптиците: Дъждове и гръмотевични бури

След обилния дъжд, който се изля вчера в Смолян, днес в следобедните часове ще се развива купеста облачност и на места отново ще превали и прегърми краткотрайно, казаха синоптиците. Максималните температури ще са в интервала от 26 до 31 градуса. през следващите дни ще вали краткотрайно и ще има гръмотевици. В края на седмицата температурите ще се понижат с няколко градуса.

В сряда съществена промяна не се очаква. Краткотрайни превалявания са възможни след обяд около планините и в източните райони.

В четвъртък валежите и гръмотевиците в следобедните часове ще бъдат на повече места, а температурите ще се понижат с няколко градуса.

В петък ще бъде по-хладно. Дневните температури ще са от 21 до 26 градуса. На много места ще превали и прегърми, а в централните и източни райони ще има и гръмотевични бури. Не са изключени и градушки. На местата с по-интензивни явления ще остане и по-хладно, с максимални температури до около 20 градуса. ия в следобедните часове. Температурите ще останат без съществена промяна.

Вирни се горе