Престижна победа малчуганите на ФК "Палас"

Престижна победа малчуганите на ФК "Палас"

С престижна победа малчуганите на ФК “Палас” завършиха турнира на х-л “Еко – Здравец” в Пловдив

На 05.04.13 г. (петък), в гр. Пловдив, завърши футболния турнир, организиран от хотел “Еко – Здравец” за деца, родени 2002 – 2003 година.

Момчетата от рудоземския ФК “Палас” го приключиха с една доста престижна победа над съратниците им от ФК “Локомотив” гр. Пловдив.

След една доста борбена игра от рудоземските играчи мачът завърши при резултат 7:1 в полза на паласчии.

Също така може да се отбележи, че те завършиха на престижното 3-то място в турнира и днес след обяд(б.а. 05.04.13) се прибират от Пловдив!

За отбелязване е, че легендата на “Ботев” Пловдив Петър Зехтински наблюдава една от срещите на рудоземските момчета, след която откри няколко таланта от паласчии.

Председателят на ФК “Палас” Хайри Шерифов сподели, че е останал доволен от показаното на терена от малчуганите, от срещите, които са изиграли и най-вече от последния мач срещу “Локо” Пловдив, в който момчетата от Рудозем са се раздали на 100% и заслужено са “отупали” пловдивските играчи.

След срещата на “Лаута” децата посетиха базата на стадиона, от която останаха много очаровани и за спомен си направиха много снимки.

Председателя на ФК “Палас” изрази своята благодарност за съдействието от страна на директорката на СОУ “Св. Св. Кирил и Методий” гр. Рудозем г-жа Данка Чакърова и на Кмета на Община Рудозем г-н Румен Пехливанов.

Вирни се горе