Посолството на Азербайджан кани български компании на бизнес форум в София

Посолството на  Азербайджан кани български компании на бизнес форум в София

На 6-8 ноември 2018 година в София ще се проведе V среща на Съвместната комисия по търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество между Република Азербайджан и Република България. В рамките на срещата ще се организира бизнес-форум и търговска мисия с участието на азербайджански компании, съобщиха от пресцентъра на областната администрация в Смолян.

Бизнес форумът и търговската мисия ще създадат условия за провеждане на индивидуални В2В разговори с представители на азербайджански компании и обсъждане на възможности за бизнес партньорства. Азербайджанската страна ще бъде представена най-вече от компании, специализирани в производството и износа на хранителни продукти.

В тази връзка, Посланикът на Република Азербайджан в България кани компаниите от област Смолян да вземат участие в бизнес форума, като потвърдят присъствието си до 25 октомври 2018 година.

За повече информация може да се обърнете към госпожа Боряна Минчева – началник отдел към дирекция „Интернационализация на малките и средните предприятия” на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия на Република България. Контакти – тел: 02 940 7974, e-mail: b.mintcheva@sme.government.bg

Както и към госпожа Зулфия Ализаде – сътрудник на посолството на Азербайджан по икономически въпроси. Контакти – тел: 02 817 0075, e-mail: z_alizada@mfa.gov.az

Вирни се горе