Плашат Бербатов с отвличане на жена му и дъщеря му

Плашат Бербатов с отвличане на жена му и дъщеря му

Българската мафия заплашила капитана на националния отбор Димитър Бербатов, че ще отвлече приятелката му Елена и новородената му дъщеря Деа, ако не плати 500 000 паунда. Сензационната новина съобщиха английските вестници „Сън” и „Мирър”, цитирани от Дарик радио.

Според “Сън” нападателят на “Манчестър Юнайтед” получил заплахата по време на паузата на мача на националния отбор срещу Малта. Заради това самият Сър Алекс Фъргюсън е поръчал Бербо да бъде прибран от София със специален самолет.

Нападателят на Юнайтед пък решил да вземе със себе си Елена и Деа, тъй като е бил притеснен, че заканите могат да станат реалност.

Вестник „Мирър” разкрива още подробности около ужаса, преживял Бербатов. Според вестника мафиотите влезли във връзка с майката на футболиста Маргарита, която казала на сина си. Бербатов отказал да уведоми полицията, тъй като хора от подземния свят му съобщили, че сред замесените има и хора от Министерството на вътрешните работи.

От “Манчестър Юнайтед” пък са осигурили засилена охрана на къщата на Бербатов в Англия. Пресаташето на клуба отказа да коментира случващото се с думите: „Тъй като това е въпрос за сигурността, не можем да коментираме”.

“Мирър” припомня и първата среща на нападателя с българската мафия. Като изгряваща звезда на ЦСКА, Бербатов е отвлечен след тренировка от трима мъже, близки до тогавашния бос на ВИС Георги Илиев, който искал да накара голмайстора на България да заиграе в неговия отбор “Левски Кюстендил”.

Вирни се горе