Палатков лагер против банките

Палатков лагер против банките

На 11.12.2009 г. от 11 часа ще стартира ПРОТЕСТНО митинг-шествие срещу безобразията на банките – „Банки – Стоп! Уважавайте ни!”. Сборния пункт е НДК до кръстовището на бул.П.Евтимий и бул.Витоша. Протеста ще се проведе, като се спира за по десет минути пред посочените клонове на банките и ще им се връчват декларации-покана за участие в дебат относно сключване на обществен договор с всяка банка относно кризисните облекчения, които ще предложи на своите клиенти. Обществения натиск ще спре към банките, с които ще бъде подписан обществен договор. Дебата ще се състои на 17.12.2009г. в прессклуба на БТА от 14 часа,съобщи председателя на мероприятието-Светлозар Николов.

Маршрут по който ще се движи шествието е тръгване по бул.Витоша, централа банка Пиреос, Прокредит банк, ул.Позитано, ул.Света София 5-централа ОББ, ул.Позитано, бул.Ал.Стамболийски, пл.Света Неделя 7-централа Булбанк, бул. Княгина Мария Луиза №2 – централа Емпорики, пл."Света Неделя" 5 – Райфайзен банк, ул.Съборна 11А- централа Сибанк, , ул.Московска 19 – централа ДСК, бул.Цар Освободител 14 – централа Юробанк и Еф Джи, краен пункт пл. “Княз Александър І” №1 – Българска Народна Банка.

След 14 часа започва разполагане на седем палатки в района на Българска Народна Банка и площад Княз Александър І за периода 11 – 17 декември 2009г.

По-късно ще бъде разположена и маса, на която ще се указва колко дни остават до началото на палатковия лагер със събиране на подписи на хора, които подкрепят протеста.

Вирни се горе