Можете да си купите винетка и в интернет

Можете да си купите винетка и в интернет

От 18 януари до момента фирмата – разпространител на винетки „Разпространение на винетни стикери" е разкрила 1283 пункта за продажба на винетки в цялата страна и до края на седмицата ще има в още около 200 пункта. Само в днешния ден са разкрити нови 35 пункта за продажба.

От дружеството планират дистрибуторската мрежа да продължи да се разраства, като ще бъдат сключени нови договори и ще се осигурят още места за разпространение.

В населените места, където все още няма пунктове за винетки ще бъдат сключени договори с локални дистрибутори – магазини за хранителни стоки, местни бензиностанции и други.

Винетки вече могат да се закупят и от веригата за плащания на комунални сметки EasyPay, магазините на Office1Superstore, МиБМ Експрес, офисите на СОМАТ, ТИР АД, Евротрейд, застрахователни брокери – Брокер Инс и Хирон, и отделни вериги и магазини за резервни части.

Възможно е вече и директното закупуване по интернет на следната страница: www.vinetka.com.

АПИ напомня, че споразумения за разпространение на винетни стикери са сключени и с повечето големи вериги бензиностанции – Лукойл, Шел, ОМВ, Петрол, Ромпетрол и Еко, както и с веригата „Пикадили" и други.

Винетки за 2010 г. се продават и в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" в гр. София, във всички Областни пътни управления, както и на ГКПП-тата в цялата страна. Пълният списък на пунктовете за разпространение на винетни стикери и контакти за връзка с тях можете да намеритe на интернет страницата на агенцията.

Вирни се горе