Какви модели колела ще видите в Рая Тойс

Какви модели колела ще видите в Рая Тойс

Когато детето Ви си пожелае колело за рождения ден или Коледа, едва ли ще имате стоицизма да откажете да го зарадвате за празника. Какво обаче трябва да имате предвид, когато предприемате такава покупка? На първо място, разбира се, е безопасността на малчугана. Убедете се, че велосипедът е стабилен, надежден и направен от качествени материали. Изберете конструкция от по-лек метал (напр. алуминий), за да може детето лесно да го движи и управлява. За най-малките се предлагат съвсем олекотени модели с помощни колела, направени основно от дърво или пластмаса.

Как правилно да изберете велосипед за Вашето дете

Важно правило при покупката на детски велосипеди е размерът им да отговаря на теглото и височината на детето. Никога не купувайте по-голям размер с идеята, че мъничето скоро ще “го израсне”, защото това би повишило значително риска от неприятни инциденти. За оптимална сигурност, уверете се, че теглото на детския велосипед не надвишава с повече от 30% теглото на малчугана. Има утвърдени таблици с размери, които можете да използвате за собствен ориентир, тъй като повечето производители са ги приели като стандарт:

Какви качества трябва да притежава идеалният детски велосипед

Важно е всеки [https://rayatoys.com/detski-igrachki/igrachki-za-navan/velosipedi][��етски велосипед] да отговаря на общоприетите стандарти за безопасност. Уверете се, че кормилото и седалката могат да се регулират, за да сте спокойни за правилната позиция на малчугана, докато го кара. Не забравяйте да набавите и всички съпътстващи детски аксесоари за безопасност: каска, наколенки и подлакътници.

Какви модели ще откриете в магазините на Рая Тойс

В онлайн магазин Рая Тойс, както и във физическите магазини, имате възможността да разгледате богата гама от детски продукти, включително красиви и ефектни модели велосипеди на различни марки, подходящи както за момичета, така и за момчета. Те са леки и маневрени, с прекрасен дизайн, конструирани от висококачествени материали и съобразени с всички стандарти и изисквания за безопасност. С такава покупка си гарантирате: много усмивки, сбъднати детски мечти и безгрижни часове, прекарани навън в щур

Вирни се горе