Как да направиш така, че да изглеждаш супер с кецове при всеки повод

Как да направиш така, че да изглеждаш супер с кецове при всеки повод

Кецовете отдавна не са само спортни обувки. Казваме го, в случай, че някой току що е кацнал на земята и не знае какви са модните тенденции през последните десетилетия. Спортните обувки напуснаха стадиона и се настаниха в гардеробите както на мъжете, така и на жените. Виждаме ги не само в ежедневието, но и в офиса, на официални събития, качени върху скейтборд или редом до обувки на висок ток. И във всички ситуации тези кецове са си на мястото. Знаем ли обаче как да избираме и носим кецовете си така, че да изглеждаме супер при всеки повод?

Ето основните насоки:

Поръчвайте си [https://www.footshop.bg/bg/5-muzhki-kecove-i-obuvki][��ъжки кецове] , които подхождат на дрехите, които по принцип носите. Невинаги най-новият модел подхожда на стила ви, така че е по-добре да избирате модели, които допълват като визия тези, които вече имате.

Носете съответстващи на повода кецове. Спортните модели не стоят добре в офиса, нито пък заместват официалните обувки за сватба или друго тържествено събитие. Винаги се водете от правилото, че е по-добре да си по-официално облечен от нужното, отколкото по-неглиже.

Винаги ги поддържайте чисти. Колкото и да са хубави кецовете ви, ако не са чисти, няма как да изглеждате добре. Перете връзките редовно, поддържайте обувките според инструкциите на производителя и винаги носете чорапи от естествени материи.

Ето и как да сортираш кецовете си по категории и да се ориентираш от коя категория да вземеш следващия си чифт. Подсказваме, че е хубаво да имаш различни кецове за различните случаи, защото така се удължава и животът им – когато ги редуваш.

Основни модели мъжки кецове, за всеки ден

Това са любимите Converse, Vans и т.н. най-често са от плат, в основни цветове. Лесно се поддържат, лесно се намират и всеки от нас има поне по два чифта.

Висок клас мъжки кецове

Като модел може да приличат на ежедневните ви кецове, но са направени от кожа или набук.

Класически спортни кецове/маратонки

Тук влизат удобните и създадени с мисъл за спортуване Nike, Adidas и Puma. Задължително е да имате такива, за да сте спокойни, че имате най-доброто по време на физическа активност.

Всички тях можете да откриете на сайта на [https://www.footshop.bg/bg/][Footshop]

Вирни се горе