Големия Маргин: Не се признавам за виновен!

Големия Маргин: Не се признавам за виновен!

Не се признавам за виновен по повдигнатите ми обвинения. Това каза Красимир Маринов-Големия Маргин, който даде показания пред Софийски градски съд. Красимир Маринов е обвинен за поръчителството на убийствата на Любен Гоцев, Иван Тодоров-Доктора и на бизнесмена Никола Дамянов.

Маринов каза, че не познава Иван Тодоров-Доктора и не знае с какъв бизнес се е занимавал. «За него съм чувал само от медиите”, коментира той.

Маринов заяви, че не познава бизнесмена Никола Дамянов, както и ген. Любен Гоцев.

За ген. Гоцев Красимир Маринов обясни, че го е виждал преди повече от 15 години в сградата на хотел «Орбита”, където Големия Маргин е имал офис. Той обясни, че единствено е поздравявал Любен Гоцев «като възрастен човек”.

Маринов каза, че не е организирал, не е ръководил престъпна група, още повече да е снабдявал такава с оръжия, боеприпаси и пари. Той отрече да е възлагал каквито и да е било поръчки. Големия Маргин заяви, че не познава останалите подсъдими по делото.

На следващото заседание по делото, което е насречено за 9 юни (сряда), обяснения пред съда ще дадат и останалите подсъдими по делото – Иво Карагеоргиев, Стефан Рангелов, Веселин Тошев и Бисер Илиев. Очаква се след това да се проведат заключителните пледоарии от Прокуратурата и от адвокатите.

Вирни се горе