Fungozal - текущи мнения на потребители - Фунгозал

Fungozal - текущи мнения на потребители - Фунгозал

Не чакайте гъбичната инфекция да завладее и вашите стъпала. Вземете мерки навреме.

Фунгозал е нов иновативен крем за гъбички

Той се отличава с натурален състав от висококачествени био елементи с полезно действие.

FUNGOZAL е антимикотичен крем, специално разработен на база първокласни етерични масла. В състава му участват силни съставки на полезни растения от природата, които помага на хората да се справят с гъбичките по краката бързо и ефективно. Водещо предимство в продукта е неговата способност да се бори със симптоми на гъбичната инфекция по кожата на краката. Наред с това, той възстановява естествената структура и текстура по кожата на краката и прави повърхността мека и нежна.

В състава на Фунгозал участват първокласни етерични масла, сред които са: мента, розмарин, евкалипт, чаено дърво и риган. Както и мощните растителни съставки: масло от черен кимион, етанол, зехтин, пантенол, салицилова киселина и глицерин.

КУПИ ТВОЕТО РЕШЕНИЕ FUNGOZAL, ДНЕС НА НАМАЛЕНА ЦЕНА!

Маслото от черен кимион, зехтинът и етанолът в комбинация действат дезинфекциращо и унищожаващо структурата на клетките на гъбичната инфекция. Те ускоряват процеса по заздравяване на рани и напукани участъци от епидермиса. Те балансират естествените pH-нива и премахват зачервявания. Борят се с бактериите на гъбички по краката. Тези съставки са с превантивни свойства.

Глицерин, пантенол и салицилова киселина – комбинацията от трите елемента спира растежа на дрожди на гъбички, облекчават сърбежа и създадената инфекцията. Те са с превантивно действие при появата на нови колонии и бактерии. Прочистват стъпалата и краката от вече съществуващите бактерии.

Петте етерични масла облекчават упорития сърбеж и възстановяват засегнатите тъкани. Те регулират функцията на потните жлези и активността на бактерии, виновни за неприятния мирис по краката. В резултат на комбинацията от етерични масла, лошата миризма остава само минал спомен, а така също се стопира появата на нова инфекция. 

Клиентските коментари, мнения и отзиви за ФУНГОЗАЛ, сочат:

Почиства;

Дезинфектира Кожата;

Бор се с Гъбичките по Естествен Начин;

Действа Благоприятно срещу Сърбеж и Раздразнения;

Съпровожда с Приятна Миризма Дълго След Нанасяне;

Кремът е в Удобна Опаковка-флакон;

Съставът му е Натурален Комплекс само от Био-Съставки;

Противопоказания – Без Странични Ефекти.

Мария Горанова

Трудно бихте повярвали, ако бяхте видели стъпалата ми преди три месеца. Водих ужасна битка с гъбичките по краката и все безрезултатно. Сега научих за крема фунгозал и вече го ползвам втора седмица. Сърбежът и зачервяванията изчезнаха.

Владимир Янакиев

За FUNGOZAL чух от моя бивша колежка. Стана съвсем случайно, когато се срещнахме на улицата и се заприказвахме. Тя тъкмо се връщаше от офис на куриерска фирма, откъдето беше взела няколко красиви опаковки на продукта. Сподели, че мъжът й ги ползва вече от месец време и е много резултатно. Поръчали нови опаковки, за да имат за резервен случаи. И аз го опитах и състоянието ми значително се подобри.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА FUNGOZAL:

Кремът се нанася по 2-3 пъти дневно. Поставя се на засегнатите участъци и върху чиста кожа. Разнася се без натиск и прекалено търкане. Втрива се за около минута, докато се абсорбира, след което се затваря опаковката и се оставя за следващо намазване.

Кремът Фунгозал е ефективен и безопасен, което го прави номер едно в продажбите в момента на пазара. Ако и вие или ваши близки страдате от гъбички по краката, не се двоумете, а вземете FUNGOZAL. Един клик за поръчка – едно решение – Край на Гъбичките по краката!

Само сега ФУНГОЗАЛ на промоционална цена, купи от тук!

Вирни се горе