Български пощи продават декодери за цифрова телевизия

Български пощи продават декодери за цифрова телевизия

Във всяка пощенска станция на „Български пощи” ЕАД може да се закупи декодиращо устройство за цифрова и ефирна телевизия.

В пощенската станция се попълва заявка и се заплаща цената от 59 лева с ДДС. В рамките на 5 работни дни покупката се доставя безплатно на посочения адрес от куриер на „Български пощи” ЕАД.

Предлаганият в офисите на „Български пощи” декодер е отличен с първо място за най-добър цифров приемник на международното изложение SarKrak и има следните характеристики: Поддържа DVB-T MPEG4 – стандартът за цифрова ефирна телевизия в България. Меню на български език, уникален дизайн и дисплей, показващ номера на гледаната в момента програма.   Висока резолюция 1080р, HDMI port, FULL HD. Електронен справочник EPG. USB - запис, снимки, музика, филми  с български субтитри.

Управление на големината на субтитрите, както и мястото им на екрана.   Часовник на дисплея, аудио изход 3,5мм за слушалки. Ежедневна софтуерна поддръжка.  Комплектът включва: декодиращо устройство, дистанционно управление, 2 броя батерии клас ААА, ръководство на потребителя и гаранционна карта. Гаранция на декодиращото устройство- 24 месец.

Вирни се горе