Стефан Сабрутев: Тръгваме към една толерантна кампания с увереността, че ще победим

Стефан Сабрутев:  Тръгваме към една толерантна кампания с увереността, че ще победим

БСП лидерът на Смолян Милко Гавазов: Внесохме документите в ОИК на печелившата кандидатура за кмет

Внесохме в Общинската избирателна комисия документите на печелившата кандидатура за кмет на общината, пълна листа от 29 души за общински съветници, както и предложенията за кметове на 23 населени места, съобщи БСП лидерът на Смолян Милко Гавазов. Той изрази надежда, че промяната, която смолянчани жадуват, ще настъпи с избора на предложените от БСП кандидатури, след като получат масова подкрепа при народния вот на 25 октомври. За процедурата на регистрация той бе придружен от кандидата за кмет и водач на червената листа Стефан Сабрутев, зам.-председателя на ОбС на БСП Рабие Кьосева и група кандидати за общински съветници.

В състава на листата за местния парламент са включени както опитни, така и много млади кадри. Половината от първата десятка в листата са млади хора, а в целия списък техният брой е преобладаващ. Гражданската квота е представена от 4 кандидати, като най-предното шесто място се заема от Виолета Бояджиева, финансист, икономист, натрупала опит като общински съветник през изминалия мандат. Широка е и възрастовата граница на предложените кандидати – най-младият е 21-годишният Александър Енгеров, а най-възрастният – 74-годишният Емил Субашиев. Даваме приоритет на експертното начало, затова сме заложили на широк кръг специалисти, личности, които са се доказали в местното самоуправление, обясни Милко Гавазов – а съставът на листата е доказателство за надеждите, които възлагаме на младите хора. Предстоят разговори и консултации с основните партийни организации за издигане на кандидати за кметове на останалите 7 населени места.

След регистрацията в Общинската избирателна комисия Стефан Сабрутев заяви: „И като кандидат за кмет на общината, и като водач на листата за общински съветници тръгваме за победа с убедително мнозинство в общинския съвет. Ще разчитаме на личните си качества като професионалисти и личности и на новите идеи, които ще предложим на вниманието на нашите съграждани след 25 септември. Ще стартираме с една толерантна кампания с увереността, че ще победим.”

Вирни се горе