Злато и бронз за тенисистите на Неделино от международният турнир в Бургас

 Злато и бронз за тенисистите на Неделино от международният турнир в Бургас

Златени бронзов медал спечели играещият треньор на СК “Неделино – Дендрит” Милчо Узунов от петият международният турнир по тенис на маса “Бургас опън”. Надпреварите се проведоха на 14 и 15 август, в Бургас, като н тях взеха участие и състезатели от Гърция.

Узунов се класира на второ място , в индивидуалната надпревара и на първо място в игрите по двойки със партньор – Светлин Беров от СКТМ “Аргогруп” – София.

„Турнирът беше на добро ниво и се явява проверка за предстоящата спортно-състезателна 2015-2016 година. Благодаря на организаторите за прекрасните условия за игра в обновената зала “Младост”, коментира Милчо Узунов.

„След две годишен опит като главен треньор на провинция Манитоба, Канада имам желанието да споделя знанията и видяното в областта на спорта. СК “Неделино” е константна величина в първенствата на Българска федерация по тенис на маса (БФТМ). Клубът е от малкото, който е извървял пътя от най-ниските ешалони до участие в елитната “Висша лига”. Основната цел в предстоящият сезон е завръщането на отбора във “Висша лига” . Много ще се радвам да се осъществи и идеята за системни тренировъчни занимания на деца и подрастващи в Неделино. Радвам се да заявя, че има доста любители на този спорт в града и играят на прилично ниво. Ще се постараем да им организираме турнири с цел популяризиране на играта, също така и взимане на домакинства за състезания от календара на БФТМ. Силно разчитаме на подкрепа от общината и обществеността в . Неделино, за да бъдем отново силна конкуренция на водещите отбори от големите градове”, коментира още медалиста.

Вирни се горе