Юношите на "Родопа-Смолян" зимуват на първо място

Юношите на "Родопа-Смолян" зимуват на първо място

Юношите младша възраст на “Родопа-Смолян” ще зимуват на първо място в групата си, в първенството на Зона “Пловдив”. Тимът воден от треньорът Димитър Чолаков е лидер с актив от 28 точки. От десет мача имат девет победи, един равен и нито една загуба. На второ място е отборът на Труд, а трети са юношите на “Марица – 1921”. В дъното на таблицата за временно класиране са “Юнайтед” – Пловдив и “Кричим”. В последният кръг на есенният дял на първенството, юношите младша възраст бият служебно с 3:0 отказалият се тим на Кричим.

Юношите на Смолян при Деца-А с треньор Звезделин Чаушев, бият днес “Юнайтед” – Пловдив с 4:2. Голмайстори за “Родопа-Смолян” е Борислав Семетски, който успя да се разпише четири пъти в противниковата врата. С тази победа тимът от школата на “зелено-белите” ще зимува на трето място Отборът е съставен изцяло от момчета набор 2007 и 2008г, като играят в група с една година по-големи.

Отново при Деца – А, юношите водени от треньора Левент Аврамов, бият като гости “Левски” – Карлово с 5:0. Мартин Кезов успя да се разпише три пъти за тима от Смолян, а Теодор Красин вкара два гола.Отбора към момента е на 4-то място във временното класиране, но има мач по-малко.

Вирни се горе