ЦСКА - Левски още в първи кръг

ЦСКА - Левски още в първи кръг

Днес в сградата на БФС на улица “Цар Асен” беше изтеглен жребият за новото първенство в “А” и “Б” група. Първенството стартира на 31 юли.

По волята на жребия двата гранда ЦСКА и Левски ще се изправят в битка още в първия кръг. За ЦСКА топката с номерчето тегли почетният президент на отбора Димитър Пенев, а той изтегли номер 1. За Левски пък №16 изтегли спортният директор Георги Иванов-Гонзо.

Отборите на ЦСКА и Локомотив София бяха разминати, защото използват един и същи стадион “Васил Левски”, а по същата причина бяха разминати и съставите на Славия и Академик, които ще играят на стадиона в квартал “Овча купел”.

Бяха разменени и домакинствата на Черноморец и Калиакра, които имат електрическо осветление на стадионите си и могат да излъчват мачове и в по-късните часове, което благоприятства телевизионното излъчване на срещите.

Ето и жребия за първия кръг: ЦСКА – Левски Черноморец (Бс) – Академик София Сливен – Берое Черно море – Пирин Литекс – Миньор Славия – Калиакра Монтана – Локомотив (София) Видима – Раковски-Локомотив Пловдив

Вирни се горе