ЦСКА и GLOBUL подписаха договор за 2 години

ЦСКА и GLOBUL подписаха договор за 2 години

"GLOBUL” ще бъде официален спонсор на най-титулования български футболен клуб ПФК ЦСКА, съобщиха днес представители на клуба и мобилния оператор на съвместна пресконференция в София.

Съгласно договора за партньорство, подписан преди дни, запазената марка на „GLOBUL” ще бъде на екипите на представителния отбор и юношеските формации на 31-кратните шампиони на България и ще се рекламира на стадион „Българска армия” за сезони 2009/10 и 2010/11 г., предаде официалния сайт на червените. Договорът предвижда и възможности за съвместни търговски предложения, насочени към милионите почитатели на ЦСКА, включително предлагането на тематично съдържание – мелодии, картинки и игри за мобилни телефони, както и разпространяването на ексклузивни новини, снимки и видео чрез мрежата на „GLOBUL”.

В споразумението са предвидени бонуси за клуба, в зависимост от представянето на клуба в българското първенство, европейските клубни турнири и в директните сблъсъци с „вечния съперник”, отбора на Левски.

ЦСКА ще играе за първи път с логото на GLOBUL върху своите екипи в предстоящия си мач от националното футболно първенство срещу отбора на Пирин на 12 септември 2009 г. в Благоевград.

По време на събитието, старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев подари на Главният изпълнителен търговски директор на GLOBUL г-н Димитрис Блациос първата фланелка на клуба с логото на GLOBUL.

Вирни се горе