За поредна година в Девин ще се проведе състезание по „Стрийт фитнес”

За поредна година в Девин ще се проведе състезание по „Стрийт фитнес”

На 4 октомври 2015 г. от 12.30 часа Община Девин организира за трети пореден път състезание по „Стрийт фитнес”. Традицията започна по идея на младите хора от гр.Деви. То ще се проведе в гр.Девин, в обновения парк „Острова”, където ще бъде открита и реконструираната площадка, обогатена с нови уреди. Състезанието ще се проведе в свободен стил (FREESTYLE), в три кръга в две категории:

  1. До 18 години

  2. Над 18 години

Състезанието ще бъде оценявано от съдийски състав:

1) – Петър Николаев

2) – Иван Гърков

3) – Джем Салтиков

I кръг—„Freestyle съчетание”

-Всеки участник ще разполага с 2 мин. на територията на цялата площадка. Оценявайки неговото представяне , съдиите ще отсеят четирима участника с най-висок бал до момента, като именно те ще продължат във II-ри кръг.

II кръг—„Полуфинал”

  • Четиримата с най-висока обща оценка до момента ще разполагат с още 2 мин., в които да докажат себе си, така че да могат да се класират на „ФИНАЛ”.

Двамата участници с най-висок бал от двата кръга ще продължат в III кръг „ ФИНАЛ” , където ще се проведе BATTLE.

III кръг – „ФИНАЛ” – BATTLE

  • Победителите от полуфинала ще се изправят един срещу друг в директен сблъсък (BATTLE) за първо и второ място.

Ще разполагат с 3 влизания на площадката, като те определят какво съчетание от елементи да демонстрират, така че да не надвишават 40 сек. ЗАПИСВАНЕТО ще става на място от 11.00 до 12.00ч. Начален час на състезанието 12.30 часа След приключване на състезанието ще бъдат връчени купи за първите места, медали за класиралите се до трето място, парични награди и грамоти за всички участници.

Вирни се горе