Стар любимец се връща в ЦСКА

Стар любимец се връща в ЦСКА

Защитникът на Терек Грозни Валентин Илиев може да се счита за сигурно ново попълнение на ЦСКА, съобщава “7 дни спорт”. Името на футболиста се спряга за завръщане при 31-кратните шампиони вече повече от месец, но след като Миодраг Йешич е напът да смени Любослав Пенев начело на “червените”, то привличането на Илиев е повече от вероятно.

Синът на Илия Вълов е сред любимците на сърбина. Вальо беше неизменен титуляр при първия престой на Йешич на “Армията”, като отбеляза гола за паметната победа с 1:0 срещу Ливърпул на “Анфийлд” през 2005 година За него ЦСКА ще плати на Терек 100 000 евро.

В същото време изглежда, че ЦСКА няма да привлече нито един от тримата футболисти на Локомотив Пловдив, с които преговаряше.

Вратарят Кирил Акалски и младата звезда на черно-белите Дани Кики вече обявиха, че твърдо остават на “Лаута”, за да помогнат на отбора да запази мястото си в “А” група. Сега пред провал е и трансферът на Димитър Илиев. Той трябваше да подпише с армейците вчера, но рокадата на треньорския пост в клуба го е накарала да преосмисли своето решение.

Нападателят беше желан на “Армията” от бившия вече треньор Любослав Пенев, който е заявил на Илиев, че ще разчита на него през пролетния полусезон.

С идването на Миодраг Йешич обаче титулярното място на миналия пробен период в английския гранд Челси играч съвсем не е сигурно. Димитър май е решил да последва примера на Акалски и Кики и да остане в новия Локомотив на Коко Динев, който ще гони високи цели още през следващото първенство.

Вирни се горе